Nieuws

Ten Hag vraagt om geduld: dit vertelt de Nederlander over de ontwikkeling van zijn elftal

Ten Hag vraagt om geduld: dit vertelt de Nederlander over de ontwikkeling van zijn elftal

28 april - 08:12

Erik ten Hag zag zijn elftal zaterdag punten morsen. Volgens de Nederlander heeft de ontwikkeling van zijn elftal tijd nodig en VoetbalNieuws zet zijn uitspraken op een rij.

Manchester United wist het zaterdag niet voor elkaar te krijgen drie punten te pakken. Burnley kwam in de slotfase vanaf elf meter op gelijke hoogte waardoor beide ploegen met een 1-1 gelijkspel van het veld stapten. Ten Hag was na afloop niet tevreden, maar vroeg om tijd.

Wat vertelt Ten Hag over de ontwikkeling van zijn elftal?

Ten Hag gaf na afloop op de persconferentie aan dat hij te maken heeft met veel jonge spelers. "Het kost tijd om deze club weer op te bouwen. Jonge spelers als Garnacho, Højlund en Mainoo hebben tijd nodig om zich aan te passen aan de intensiteit van de Premier League. Ik ben ook ongeduldig, maar we moeten juist geduldig zijn. We zijn bezig met bouwen."

De fans op Old Trafford waren alles behalve gelukkig met het optreden van United. Ten Hag stelt dat hij de supporters begrijpt, maar ook zij geduld moeten hebben. "Ik snap dat zij hun kwaliteiten willen zien, maar we hadden een zware week met drie duels. Het was de juiste beslissing om twee jonge spelers eraf te halen die aan hun eerste jaar in de Premier League bezig zijn. Je zag ook dat het wat opleverde. Scott kon vanaf die positie met zijn loopacties voor gevaar zorgen, omdat het zo open lag."