Nieuws

Tenues Feyenoord 24/25 lekken uit: zo zien de Rotterdamse shirts er misschien uit

Tenues Feyenoord 24/25 lekken uit: zo zien de Rotterdamse shirts er misschien uit

10 mei - 18:00 Laatste update: 11 mei - 21:51

De tricots waar Feyenoord mogelijk volgend seizoen in gaat spelen zijn uitgelekt. Op beelden die rondgaan op social media zijn zowel het thuis- als uitshirt te zien. Hoe zien de tenues eruit? VoetbalNieuws.nl geeft je een beeld.

Hoewel Feyenoord de landstitel verloor aan PSV, pakten de manschappen van Arne Slot wel een nationale titel. De KNVB beker werd gewonnen door in de finale NEC te verslaan. Volgend seizoen zullen de Rotterdammers het hoogstwaarschijnlijk zonder Slot moeten doen, maar ook in nieuwe tenues. Een groot verschil met dit seizoen zal de sponsor zijn die voorop het shirt pronkt.

Hoe zien de nieuwe Feyenord-shirts er naar verluid uit?

PSV presenteerde zijn uittenue voor komend seizoen al en mogelijk zijn ook de tricots van Ajax al gelekt. Dus konden de Rotterdammers niet lang achterblijven en verschillende beelden die rondgaan op social media suggereren dat de Rotterdammers naast het traditionele rood-witte shirt volgend seizoen in een zwart-groen uitshirt te zien zullen zijn. In het uitshirt zullen witte accenten zitten en daarmee is de Rotterdamse vlag ook wederom in het shirt verwerkt. Voorop zal voor het eerst de nieuwe hoofdsponsor Mediamarkt te zien zijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam | 47K (@feyenoordersdatzijnwij)

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!