Speelschema Oranje: wanneer komt het Nederlands Elftal weer in actie?

Speelschema Oranje: wanneer komt het Nederlands Elftal in actie?
15 juli om 12:52
Laatste update: 15 juli om 12:52

Het EK zit erop voor Oranje. Na de verloren halve finale tegen Engeland moet er weer worden vooruit gekeken. Gelukkig duurt het niet zo lang meer voordat Oranje weer in actie komt. VoetbalNieuws stippelt het speelschema voor je uit!

Nederland strandde op het EK in de halve finales tegen Engeland. De mannen van bondscoach Ronald Koeman zorgden in juni en juli voor een aantal memorabele wedstrijden en komen begin september weer bij elkaar. Dan worden de wedstrijden in de Nations League gespeeld. Oranje is ingedeeld in een poule met Bosnië-Herzegovina, Duitsland en Hongarije en speelt daarin in totaal zes wedstrijden.

Begin 2025 worden er kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het WK van 2026 in de Verenigde Staten, Mexico en Canada. De loting daarvoor vindt in december 2024 plaats.

Speelschema Nederland Nations League 2024/25

Na het EK wachten tussen september en november de wedstrijden in de groepsfase van de Nations League.

7 september: Nederland - Bosnië-Herzegovina, 20.45 uur, Eindhoven
10 september: Nederland - Duitsland, 20.45 uur, Amsterdam
11 oktober: Hongarije - Nederland, 20.45 uur
14 oktober: Duitsland - Nederland, 20.45 uur
16 november: Nederland - Hongarije, 20.45 uur
19 november: Bosnië-Herzegovina - Nederland, 20.45 uur

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!