Transfernieuws

'Maatsen niet mee met VS-tour Chelsea, Premier League-clubs geïnteresseerd'

'Maatsen niet mee met VS-tour Chelsea, Premier League-clubs geïnteresseerd'

08-07-2022 20:16 Laatste update: 21:08
1

Ian Maatsen werd enige tijd in verband gebracht met Feyenoord om de vertrokken Tyrell Malacia op te volgen, maar de verdediger van Chelsea FC staat op de radar van meerdere clubs uit de Premier League. Om die reden gaat de Nederlander niet mee naar de Verenigde Staten, waar The Blues een pre-season tour afwerken. 

Dat melden Britse media. Chelsea reist zaterdag naar de VS om wedstrijden tegen Club America, Charlotte FC en Arsenal af te werken. Eerder ging het gerucht dat Maatsen niet naar Feyenoord zou komen omdat manager Thomas Tuchel de Nederlander een kans wilde geven in Londen, maar nu klinken andere geluiden. De verwachting is dat de hoofdselectie van Chelsea naar de VS afreist en dat Raheem Sterling, van wie de komst nog steeds niet officieel bevestigd is, mee gaat. 

Maatsen zal echter niet in het vliegtuig stappen en blijft in het Verenigd Koninkrijk om zijn training te vervolgen. De twintigjarige Nederlander werd het afgelopen seizoen aan Championship-club Coventry City gehuurd. Maatsen speelde vorig seizoen 42 duels op het tweede niveau in Eneland en werd verkozen tot "Young Player of the Year". Naar verluidt zijn meerdere Premier League-clubs geïnteresseerd om de jonge verdediger vast te leggen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!