Breaking news

'United wil dubbeldeal Martínez en Antony, Ajax mikt op 125 miljoen euro'

'United wil dubbeldeal Martínez en Antony, Ajax mikt op 125 miljoen euro'

08-07-2022 12:11 Laatste update: 12:24
4

Dat Manchester United aast op Lisandro Martínez, is geen geheim. Volgens het Engelse Daily Record willen Erik ten Hag en co. nu echter ook Antony in de deal betrekken. Ajax mikt op een astronomisch bedrag van 125 miljoen euro.

Vrijdagochtend maakte De Telegraaf nog bekend dat The Mancunians een bod van vijftig miljoen euro is uitgebacht op Martínez. Nu zou de Engelse grootmacht volgens Daily Record mikken op een dubbeldeal, waarin ook Ajax-rechstbuiten Antony wordt opgenomen.

De Amsterdammers proberen standvastig te zijn en hoog in de boom te gaan zitten voor de gewilde spelers, met als doel om de Europese grootmachten af te schrikken. Dat heeft vooralsnog weinig effect. Arsenal en Manchester United boden beiden al meermaals boven de 40 miljoen euro voor Martínez, Sébastien Haller is voor 35 miljoen euro vertrokken naar Borussia Dortmund en het is niet uitgesloten dat Antony de Ajax-deur achter zich dicht zal trekken.

De vraagprijs van Antony is ongeveer tachtig miljoen euro, maar met het inzetten op 125 miljoen euro lijkt Ajax al te zijn gezakt naar 75 miljoen euro voor de Braziliaan. Of United bereidt is dit bedrag op tafel te leggen, is onbekend. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!