Transfernieuws

'Napoli brengt eerste bod uit voor Feyenoord-sterkhouder, club wil meer zien'

'Napoli brengt eerste bod uit voor Feyenoord-sterkhouder, club wil meer zien'

16 april - 19:21 Laatste update: 20:34

Napoli zou de serieuze interesse in Dávid Hancko spoedig gaan omzetten richting concrete onderhandelingen, zo klinkt het in Italië. De landskampioen van 2023 zou namelijk werken aan een eerste bod voor de sterkhouder van Feyenoord, weet Il Mattino te melden. Hancko wordt al enige tijd in verband gebracht met Napoli, dat de eerste stap richting een mogelijke komst wil gaan maken.

Volgens Il Mattino heeft de Italiaanse club een bod van twintig miljoen euro uitgebracht, terwijl Feyenoord zelf een vraagprijs van dertig miljoen zou hanteren. Hancko, die ook als linksback kan spelen, staat hoog op de verlanglijst van Napoli. Recent kwam nog naar buiten dat Napoli niet alleen aan Hancko zou denken, maar ook nog twee teamgenoten van de Feyenoord-verdediger op de wensenlijst heeft staan. Zo zouden ook Quinten Timber en Santiago Gimenez naar de Italiaanse grootmacht moeten komen. 

De club uit Napels is na een teleurstellend seizoen van plan om flinke veranderingen door te voeren in de selectie. Aurelio De Laurentiis, de president van Napoli, werkt nauw samen met Giovanni Manna, die Juventus gaat verlaten om de nieuwe sportdirecteur te worden. Deze zomer willen zij de selectie grondig vernieuwen. Na 32 wedstrijden staat Napoli met 49 punten op plek acht en moet het nog hopen dat het volgend seizoen Europees voetbal mag spelen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!