Nieuws

Succesvolle operatie aan liesbreuk: dit is wanneer Johan Derksen terugkeert op tv

Succesvolle operatie aan liesbreuk: dit is wanneer Johan Derksen terugkeert op tv

16 april - 16:47

Johan Derksen werd dinsdagochtend geopereerd aan een liesbreuk, maar keert alweer heel snel terug op televisie. De analist zal op dezelfde avond nog verschijnen in het populaire programma Vandaag Inside.

Derksen werd vorige week woensdag opgenomen op de spoedeisende hulp na complicaties met een darm die bekneld raakte in zijn liesbreuk. Die onaangename situatie deed zich al eerder voor, wat resulteerde in ernstige pijnklachten. Desondanks meldt Vandaag Inside dat Derksen, na een succesvolle operatie op dinsdag, 'gewoon' aan tafel zal schuiven naast collega's Wilfred Genee en René van der Gijp.

De terugkeer van Derksen komt als een verrassing na de aankondiging van Genee maandagavond in Veronica Offside, waarin hij suggereerde dat Derksen de uitzending zou missen. Genee bood zelfs Wim Kieft een plek aan tafel aan in de afwezigheid van Derksen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!