Nieuws

Waar en hoe laat wordt de CL-kwartfinale Bayern München - Arsenal uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de CL-kwartfinale Bayern München - Arsenal uitgezonden?

17 april - 15:05 Laatste update: 15:05

De Champions League gaat verder met de kwartfinales, en Bayern München staat tegenover Arsenal voor het belangrijke terugduel. Na een 2-2 gelijkspel in Londen, belooft deze wedstrijd spannend te worden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Bayern München - Arsenal kijken

De kwartfinales van de Champions League denderen door. Na geweldige heenduels beloofden de terugduels van dinsdagavond ook veel. Wederom vielen er veel doelpunten en was het tot de laatste minuten spannend. Bayern München en Arsenal kwamen in Engeland niet verder dan een gelijkspel en dus moet er één team aan het langste eind trekken in Duitsland. 

Arsenal kende echter een slechte generale repetitie voor het treffer met Die Rekordmeister. In eigen huis werd er met 0-2 verloren van Aston Villa en dus raakten The Gunners vlak voor het einde van het Premier League seizoen de koppositie kwijt. De achterstand naar Manchester City bedraagd nu twee punten. De mannen van Thomas Tuchel wonnen simpel van FC Köln, maar zullen met jaloezie gekeken hebben naar de beelden uit Leverkusen. De Champions League is de enige prijs die de club nog kan pakken en dus zal Bayern er vol voor gaan.

Op welke zender is Bayern München - Arsenal te zien?

Bayern München – Arsenal wordt op woensdag 17 april om 21.00 uur uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!