Nieuws

Supporterswens in vervulling: nieuwe kleurencombinatie uitshirt Feyenoord bekend

Supporterswens in vervulling: nieuwe kleurencombinatie uitshirt Feyenoord bekend

15 april - 19:34

Feyenoord gaat volgend seizoen opnieuw gekleed in groen en wit, de trotse stadskleuren van Rotterdam. Volgens een rapport van 1908.nl, zal het nieuwe tenue waarschijnlijk nog geliefder zijn bij de fans dan het huidige derde shirt.

Het komende shirt is namelijk geïnspireerd door het iconische groen-witte uitshirt van het seizoen 2003/2004, waar sterren als Dirk Kuyt en Robin van Persie in speelden. Dit shirt werd door de supporters uitgeroepen tot het mooiste uitshirt in de clubgeschiedenis en maakte vorig jaar een comeback in retrostijl.

Castore, de kledingsponsor van Feyenoord, heeft het nieuwe ontwerp al aan de club gepresenteerd. Details over of dit het uit-, derde of vierde shirt wordt, blijven nog onduidelijk. MediaMarkt zal vanaf het huidige seizoen als shirtsponsor op de borst van de shirts verschijnen. De officiële lancering van het tricot is nog niet aangekondigd, maar het thuistenue van vorig jaar werd op 1 juli vrijgegeven, met andere shirts die later volgden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!