Waar en hoe laat wordt FC Barcelona - PSG in de Champions League uitgezonden?

16 april - 08:45 Laatste update: 15:24

Komende week staan de returns van de Champions League op het programma. Een wedstrijd waar de meeste ogen op gericht zullen zijn, is FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain en VoetbalNieuws.nl vertelt je waar en hoe laat de wedstrijd te zien is.

FC Barcelona - PSG Live

Het was een spektakel in Parijs afgelopen woensdag. FC Barcelona won het eerste treffen van PSG met 2-3 en deed goede zaken om een plek in de halve finale af te dwingen. Na een vliegende start in de tweede helft kwamen de Parijzenaren terug van een achterstand, maar de treffers van Ousmane Dembélé en Vitinha waren niet genoeg. Raphina en Andreas Christensen maakten de comeback van PSG ongedaan en zette de eindstand op het scorebord.

De mannen van Xavi kenden afgelopen weekend ook een moeilijke opdracht. Op bezoek bij laagvlieger Cádiz bleek een doelpunt vlak voor rust van João Félix voldoende om de drie punten mee te nemen. PSG daarentegen had vrij gekregen van de Franse voetbalbond en kon zich geheel focussen op de terugwedstrijd in Spanje. Les Parisiens hebben een voorsprong van tien punten en één wedstrijd minder gespeeld.

Waar en hoe laat is FC Barcelona tegen Paris Saint-Germain te zien?

Niet één, maar twee zenders zenden de return van Barcelona tegen PSG uit. RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal zullen beiden het volledige duel live uitzenden. De Roemeen Istvan Kovscs zal om 21.00 uur fluiten voor het begin van de wedstrijd.