Nieuws

De Mos enthousiast: analist voorspelt gouden toekomst voor bekritiseerde Taylor

De Mos enthousiast: analist voorspelt gouden toekomst voor bekritiseerde Taylor

7 april - 10:35 Laatste update: 10:39
2

Aad de Mos kan zich niet vinden in de kritiek op Anton Gaaei en Kenneth Taylor. Volgens de analist en voormalig trainer ligt er zelfs een gouden toekomst in het verschiet voor laatstgenoemde. VoetbalNieuws zet de woorden van De Mos op een rij.

Menig speler bij Ajax werd de laatste weken flink bekritiseerd. De Amsterdammers presteren ondermaats en onder andere Anton Gaaei en Kenneth Taylor werden meermaals aangewezen als zondebok.

Dit zegt De Mos over de bekritiseerden Taylor en Gaaei

Beide spelers kregen de laatste tijd bakken met kritiek over zich heen. De Mos kan zich daar niet in vinden en stelt dat beide spelers goed genoeg zijn voor het eerste van Ajax. "Dest heeft ook zijn tijd nodig gehad bij Ajax. Er werd gezegd dat hij de binnenkant niet kon dekken. Die kon dit niet en dat niet. Hij kon alleen maar aanvallen", stelt De Mos sarcastisch bij Goedemorgen Eredivisie. "Die jongen heeft een ontwikkeling doorgemaakt en deze jongen komt nu uit Noorwegen (Denemarken, red.) en is er pas een half jaartje. Die heeft toch wel kwaliteiten als je ziet wat hij in het eerste uur liet zien donderdag. Hij zou bij PSV op één been mee kunnen. Gaaei is zeker goed genoeg voor Ajax."

Over Taylor steekt De Mos zelfs de loftrompet. "Ondanks een mindere periode is Taylor gewoon een geweldige speler. Die kan ook bij FC Barcelona en Real Madrid spelen. Hato is ook een geweldige speler, maar die hebben gewoon een andere opleiding dan bijvoorbeeld een Gaaei”" stelt een vastberaden De Mos.