Transfernieuws

'United richt zich op Kökcü na akkefietje met Schmidt en Benfica'

'United richt zich op Kökcü na akkefietje met Schmidt en Benfica'

25 maart - 13:14 Laatste update: 13:50

Manchester United is zeer geïnteresseerd in Orkun Kökcü, meent het Portugese O Jogo. Manager Erik ten Hag zou gebruik willen maken van de situatie van de middenvelder van Benfica, nadat hij zich kritisch uitliet over trainer Roger Schmidt. 

United was in de vorige zomer al geïnteresseerd in Kökcü, maar de middenvelder koos uiteindelijk voor een verblijf bij Benfica. The Red Devils haalden Mason Mount op en lieten daarna de interesse varen, maar mogelijk wordt er deze zomer weer onderhandeld. Volgens de Portugese krant is United bereid om concreet te worden voor de speler, indien de situatie bij Benfica hetzelfde blijft.

Kökcü liet zich kritisch uit over Schmidt in de media en stelde dat hij verkeerd wordt gebruikt bij de club. De oud-speler van Feyenoord werd vervolgens uit de selectie gezet tegen Casa Pia en nu lijken de partijen op ramkoers. Volgens Portugese media is Benfica niet bereid de speler uit te lenen en zou de club 40 miljoen euro verlangen voor de voetballer. Ook Juventus zou de situatie van de speler in de gaten houden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!