Nieuws

 Volgende domper voor ten Hag: deze spelers zijn momenteel geblesseerd bij United

Volgende domper voor ten Hag: deze spelers zijn momenteel geblesseerd bij United

24 maart - 23:58 Laatste update: 23:58

Harry Maguire heeft zondag het nationale team van Engeland verlaten vanwege een blessure. Hiermee vergroot hij de blessuregolf waar Manchester United dit seizoen mee kampt. VoetbalNieuws.nl vertelt je welke spelers Ten Hag op dit moment moet missen.

Manchester United kent tot dusver een wisselvallig seizoen. In de Premier League staat de club op een teleurstellende zesde plek met een ruime achterstand op de concurrenten. Wel wist de club de halve finales van de FA Cup de bereiekn door van Liverpool te winnen. Het wisselvallige komt voornamelijk door het grote aantal blessures waar United mee van doen heeft dit seizoen.

Vooral in de achterhoede heeft Ten Hag de nodige puzzels te leggen. Naast de blessure van Maguire kan de trainer ook al lange tijd geen beroep doen op Lisandro Martinez en Tyrell Malacia. Martinez raakte op 5 februari geblesseerd en Malacia kampt al sinds augustus 2023 met een blessure. Het tweetal is niet de enige die Ten Hag achterin kwijt is, want sinds de afgelopen twee maanden zijn daar Jonny Evans en Luke Shaw bijgekomen.

Op het middenveld valt de schade op dit moment mee voor Ten Hag en consorten. Alleen Casemiro kampt op dit moment met een spierblessure. Ook voorin valt het blessureleed bij Manchester United op dit moment mee. Sinds begin dit jaar staat Anthony Martial aan de kant vanwege een lieskwetsuur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!