Nieuws

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Ierland - België uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Ierland - België uitgezonden?

20 maart - 21:34 Laatste update: 23 maart - 16:02

De Belgen spelen net als Oranje komende week oefeninterlands. Op zaterdagavond komen ze in actie tegen Ierland. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Oefenwedstrijden België maart 2024

België geldt uiteraard nog altijd als één van de toplanden van Europa. De Rode Duivels zijn op het EK in Duitsland ingedeeld in poule E, samen met Slowakije, Roemenië en een nader te bepalen land. De play-offs moeten bepalen of dat Bosnië en Herzegovina, Israël, Oekraïne of IJsland wordt.

In aanloop naar het eindtoernooi, dat in juni begint, worden er twee oefenwedstrijden afgewerkt. Op zaterdagavond speelt België uit tegen Ierland, dat zich niet wist te kwalificeren. Op dinsdag wacht de uitwedstrijd tegen Engeland. In juni staan nog twee oefenwedstrijden tegen Montenegro en Luxemburg op het programma, alvorens het EK begint.

Op welke zender is Ierland - België

Ierland – België begint zaterdagavond om 18.00 uur in het Aviva Stadium in Dublin. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!