Nieuws

'Ajax heeft al meerdere maanden interesse in Deense verdediger'

'Ajax heeft al meerdere maanden interesse in Deense verdediger'

25 februari - 11:15 Laatste update: 12:03

Ajax heeft serieuze belangstelling voor Tobias Slotsager. Volgens Corriere dello Sport zouden de Amsterdammers al maanden bezig zijn om een transfer van de jonge Deen te realiseren.

Slotsager speelt momenteel bij Odense BK uit Denemarken. Ondanks zijn pas achttienjarige leeftijd speelde de verdediger dit seizoen al zestien wedstrijden voor de Deense club. Ajax zou volgens het Italiaanse medium al maanden bezig zijn met een transfer van de speler. 'De rapporten liggen op het bureau van algemeen directeur Jan Van Halst en sportief directeur Marijn Beuker', schrijft Corriere dello Sport.

Het medium bestempelt de verdediger als één van de grootste talenten in het Deense voetbal. Ondanks de langlopende interesse van de club uit Amsterdam lijken er meerdere kapers op de kust voor de Deen. Ook Liverpool en Aston Villa zouden hun oog hebben laten vallen op de speler, die bij Odense nog tot 2025 onder contract staat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!