Nieuws

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Aston Villa op Boxing Day uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Manchester United - Aston Villa op Boxing Day uitgezonden?

25-12-2023 18:00 Laatste update: 18:00

Op Tweede Kerstdag kijken alle voetbalfans uiteraard vol verwachting naar de Boxing Day in de Premier League. Ook het Manchester United van Erik ten Hag komt in actie met de kerst, in een thuiswedstrijd tegen Aston Villa. Hoe laat en waar wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je tv-gids.

Manchester United - Aston Villa live kijken op Boxing Day

Er staan in totaal vijf Premier League-wedstrijden op de rol op 26 december. De supporters van United mogen de feestdagen op hun eigen Old Trafford doorbrengen. Dat zullen ze waarschijnlijk doen met een iets minder plezierig gevoel dan voorheen. The Red Devils staan namelijk op de achtste plaats en zijn voor de winter al uitgeschakeld in Europa.

Bij tegenstander Aston Villa loopt daarentegen alles voorspoedig. De ploeg van trainer Unai Emery is de trotse nummer drie van de ranglijst en kan bij een eventuele zege zelfs tijdelijk (gedeeld) koploper worden.

Hoe laat speelt United op Boxing Day?

Manchester United – Aston Villa begint dinsdag 26 december om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Viaplay.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!