Transfernieuws

Van Nistelrooy blij met nieuwe PSV-aanwinst: 'Het is fantastisch voor ons'

Van Nistelrooy blij met nieuwe PSV-aanwinst: 'Het is fantastisch voor ons'

20-06-2022 17:38
1

Walter Benítez wordt de nieuwe sluitpost van PSV. Ruud van Nistelrooy bevestigde maandagmiddag tijdens een persconferentie dat de Argentijnse doelman al is gearriveerd in Eindhoven en bezig is aan een medische keuring.

"Walter Benítez is hier, die wordt gekeurd. Hopelijk kunnen we daar snel groen licht op krijgen", aldus de nieuwe oefenmeester van PSV. De 29-jarige Argentijn moet de nummer één worden onder de lat van de Eindhovenaren. Van Nistelrooy is erg blij met zijn nieuwste aanwinst. "Het is fantastisch voor ons. Karakter, prof en winnaar: dat zijn drie woorden die op hem van toepassing zijn. Het is een allroundkeeper op een heel hoog niveau."

PSV neemt Benítez transfervrij over van OSC Nice. De Argentijnse sluitpost besloot zijn contract in Frankrijk niet te verlengen, nadat Nice Champions League-voetbal misliep. Met de komst van Benítez, zal Joël Drommel rekening moeten houden met een reserverol. Van Nistelrooy zei op de persconferentie dat hij contact heeft gehad met de talentvolle keeper. "Ik heb Joël laten weten dat wij hem absoluut niet afschrijven." 

Eerder op de maandag maakte PSV al wereldkundig dat doelman Boy Waterman (38) zal terugkeren bij de Eindhovenaren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!