Transfernieuws

'Opvallende terugkeer in de Bundesliga: Bazoer hard op weg naar Duitse subtopper'

'Opvallende terugkeer in de Bundesliga: Bazoer hard op weg naar Duitse subtopper'

19-06-2022 17:02

Lang leek Riechedly Bazoer op weg naar de Ligue 1, maar nu lijkt een terugkeer naar de Bundesliga steeds dichterbij te komen. Het Duitse BILD meldt dat Borussia Mönchengladbach erg concreet is voor de Nederlander.

Bazoer had een aflopend contract bij Vitesse en kan daardoor gratis worden opgepikt in Arnhem. Gladbach lijkt nu met de handtekening van de verdediger annex middenvelder aan de haal te gaan. BILD meldt zelfs dat de deal met de Duitse subtopper zo goed als rond is.

Recent kwamen er berichten naar buiten dat Bazoer op weg zou zijn naar Frankrijk. Olympique Marseille wilde zich dolgraag versterken met de voormalig Oranje-international en zou ook al gesprekken hebben gevoerd met zijn belangenbehartigers.

Als de 25-jarige Bazoer daadwerkelijk naar Gladbach trekt, keert hij dus terug in de Bundesliga. Eerder was de onder Vitesse-trainer Thomas Letsch opgebloeide spelverdeler namelijk speler van VfL Wolfsburg, waar hij tussen 2017 en 2019 onder contract stond. Zijn periode in Duitsland was echter geen onverdeeld succes. Bazoer verloor al snel zijn plek in de basis en trok op huurbasis naar FC Porto en FC Utrecht. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!