Nieuws

Slot zet aanvaller uit Feyenoord-selectie: 'Ik ben niet heel tevreden

Slot zet aanvaller uit Feyenoord-selectie: 'Ik ben niet heel tevreden

29-10-2021 15:57
2

Feyenoord-trainer Arne Slot is niet tevreden over Aliou Baldé. De achttienjarige vleugelaanvaller is voorlopig teruggezet naar de beloften.

De Rotterdammers haalden Baldé begin dit kalenderjaar op in Senegal. De linksbuiten mocht al aan het grote werk ruiken, maar de laatste weken speelt en traint hij met Feyenoord O21. Op de persconferentie gaf Slot duidelijkheid. "Dat is geen privézaak. Ik ben niet heel tevreden over hoe Aliou een aantal dingen heeft ingevuld, zowel op het trainingsveld als erbuiten. Vandaar dat hij de meeste van zijn trainingen bij het Onder 21-elftal afwerkt."

Slot kan niet zeggen hoelang de 'verbanning' van Baldé zal duren. "Als hij het heel goed invult buiten en op het veld, dan is er een goede kans dat hij weer bij de selectie aansluit. Maar wel in die volgorde."

Slot gaf verder aan dat Mark Diemers spoedig zijn rentree kan maken na een knieblessure. De middenvelder traint weer volledig mee. Ook Francesco Antonucci is weer fit. Hij doet zaterdag mee met Feyenoord O21.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!