Nieuws

Romano: 'Bazoer dichtbij overgang naar Marseille, partijen zijn in gesprek'

Romano: 'Bazoer dichtbij overgang naar Marseille, partijen zijn in gesprek'

12-06-2022 19:05 Laatste update: 19:08

Riechedly Bazoer heeft de Europese voetbalwereld aan zijn voeten. De voormalig verdediger van Vitesse is transfervrij en heeft nog geen club, maar is dicht bij een transfer naar Olympique Marseille, weet transferexpert Fabrizio Romano. 

De belangenbehartigers van Bazoer zijn momenteel in gesprek met Olympique Marseille om een transfer te bespreken. De Fransen beschouwen de Nederlander als een optie op de lijst, en van een definitief akkoord is nog geen sprake.

Bazoer gaf eerder al aan dat hij verschillende aanbiedingen van buitenlandse clubs op zak had, maar werd ook gelinkt aan een binnenlandse transfer naar Feyenoord. Er zouden zelfs al gesprekken hebben plaatstgevonden tussen beide partijen, maar die liepen op niets uit. 

Bazoer speelde in totaal drie seizoenen voor Vitesse. De 25-jarige verdediger annex middenvelder kwam daarin tien keer tot scoren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!