Nieuws

'Feyenoord niet meer bezig met Bazoer, Feyenoord richt zich op behouden van duo'

'Feyenoord niet meer bezig met Bazoer, Feyenoord richt zich op behouden van duo'

10-06-2022 20:00

Riechedly Bazoer zal komend seizoen niet actief zijn bij Feyenoord. In de winterse transferperiode was er contact tussen beide partijen, maar die zijn op niets uitgelopen, meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt.

Bazoer heeft Vitesse inmiddels transfervrij verlaten en heeft nog geen nieuwe club gevonden. Feyenoord hoopte de verdediger annex middenvelder in januari al naar Rotterdam te halen, maar Vitesse wilde destijds niet meewerken aan een vertrek. "Feyenoord is een mooie, grote club en in januari hebben ze een aanbieding gedaan, maar ik heb er nu niks van gehoord", vertelde Bazoer onlangs in gesprek met De Telegraaf.

Feyenoord is inmiddels doorgeschakeld en heeft de focus gelegd op het behouden van Fredrik Aursnes en Jorrit Hendrix. Laatstgenoemde is gehuurd van het Russische Spartak Moskou, maar mocht gezien de oorlog gratis de overstap maken naar Feyenoord. Ook zijn de Rotterdammers bezig met het binnenhalen van een centrale verdediger. Om wie dit gaat is niet bekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!