Nieuws

Totale verbijstering bij NAC-spits: 'Lees in de krant dat mijn tijd er op zit'

Totale verbijstering bij NAC-spits: 'Lees in de krant dat mijn tijd er op zit'

30-05-2022 13:34
1

Mario Bilate heeft via Twitter snoeihard uitgehaald naar NAC Breda. De aanvaller stelt via de media te hebben vernomen dat zijn dienstverband in Brabant ten einde is gekomen.

BN DeStem schreef maandag dat de contracten met Bilate, Moïse Adiléhou en DJ Buffonge niet worden verlengd door de Bredanaars. De aanvaller is stomverbaasd door de gang van zaken. 'Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club. Desondanks, alles blijven geven, om via een krantenartikel erachter te komen dat mijn tijd er definitief op zit', schrijft hij op zijn Twitteraccount.

Onlangs werd besloten dat Edwin de Graaf volgend jaar niet meer voor de groep staat als trainer bij de Parel van het Zuiden. Bilate voelde daardoor de bui al hangen. 'Ik wist na het vertrek van Ed dat het einde verhaal was, maar bel op z'n minst ff op. Dat noem je fatsoen.' Zodoende komt er een einde aan het tweejarige verblijf van de spits in Brabant. 'Ik wil iedereen die heeft bijgedragen aan de afgelopen twee jaar bedanken. In het bijzonder, alle supporters die mij tijdens mijn blessure een hart onder de riem staken. Ik waardeer(de) dat enorm. Dat is voor mij NAC. Het was een eer!'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!