Azarkan praat met meerdere Eredivisie-clubs: "Weinig perspectief bij Feyenoord"

07-05-2023 20:37

Marouan Azarkan praat met meerdere clubs uit de Eredivsie. De aanvaller die door Feyenoord aan Excelsior wordt verhuurd kan naar FC Twente en FC Utrecht.

Azarkan komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelt de afgelopen twee seizoenen in dienst van Excelsior. Daar laat hij vrijwel wekelijks zien het niveau meer dan goed aan te kunnen en daarmee heeft hij de interesse van Twente en Utrecht gewekt.

"Dat klopt, ja. Ik neig naar een nieuwe stap na het nieuwe seizoen", begint Azarkan wanneer hem voor de camera’s van ESPN naar de situatie wordt gevraagd. Hans Kraay jr. stelt vervolgens de vraag of hij door Arnold Bruggink – technisch directeur van Twente – is uitgenodigd. De lacht zegt genoeg. "Dat moet je hem zelf vragen", klinkt het.

"Er is weinig perspectief voor mijn bij Feyenoord, ik heb weinig contact gehad. Dus voor mijn gevoel kan ik vertrekken na dit seizoen", vervolgt Azarkan op serieuze toon. "Ik heb mijn contract verlengd in de Eredivisie en wil nu de volgende stap gaan maken", besluit hij.