Ten Hag windt er geen doekjes om: "Champions League is voor ons van levensbelang"

05-05-2023 17:18

Erik ten Hag heeft een duidelijk doel voor ogen met Manchester United: het behalen van de Champions League. De Nederlandse manager gaat ervanuit dat zijn elftal veerkracht toont.

Donderdagavond speelde Manchester United in een onderlinge confrontatie tegen concurrent . In de laatste seconden ging het fout voor The Mancunians: Alexis Mac Allister benutte een strafschop nadat Luke Shaw opzichtig hands maakte. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat de club een dergelijke verliespartij oploopt.

"Na iedere keer dat we dit seizoen verloren hebben we het weer weten om te buigen", begint een strijdbare Ten Hag tijdens een persmoment. "Ik reken op mijn spelers en het team, we moeten het samen doen. Er is geen tijd om bij de pakken neer te blijven zitten. We gaan een plan maken en spelers moeten verantwoordelijkheid nemen en ik reken erop dat ze dat ook gaan doen."

Ten Hag heeft met het behalen van de Champions League een duidelijk doel voor ogen. "Het behalen van de Champions League is voor ons van levensbelang. In de Premier League hebben veel teams de kracht om zich voor dat toernooi te plaatsen, maar wij zullen er alles aan doen om ons doel te behalen", besluit hij.