Nieuws

'Club Brugge haalt goaltjesdief van Barcelona B op en legt miljoenenbedrag neer'

'Club Brugge haalt goaltjesdief van Barcelona B op en legt miljoenenbedrag neer'

26-05-2022 14:02 Laatste update: 14:06

Ferran Jutglà is binnenkort speler bij Club Brugge. De Spaanse spits vertrekt bij Barcelona B en maakt voor ongeveer zes miljoen euro de overstap naar de Belgische competitie. 

Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. Noa Lang en Ruud Vormer krijgen binnenkort te maken met de Spaanse spits. Jutglà kwam dit seizoen uit in de derde competitie van Spanje, de Primera División RFEF, en scoorde negentien keer in 32 optredens. Ook gaf de centrumspits zes assists. Het is opvallend te noemen dat Club Brugge een miljoenenbedrag betaalt voor een speler uit het derde niveau van Spanje. 

Jutglà verliet in 2021 het B-elftal van Espanyol om zich bij het B-elftal van FC Barcelona te voegen. De spits mocht mondjesmaat in het eerste elftal opdagen en kwam in totaal tot acht optredens in de hoofdmacht van de Catalanen tussen december en januari van dit jaar. Het contract van Jutglà loopt dit jaar af, maar de Spanjaard had nog de optie om met één jaar te verlengen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!