Nieuws

Transfervrije Dasa mist play-off finale van Vitesse tegen AZ om opmerkelijke reden

Transfervrije Dasa mist play-off finale van Vitesse tegen AZ om opmerkelijke reden

25-05-2022 13:40
1

Eli Dasa heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Vitesse al gespeeld. De 29-jarige rechtsback mist om opmerkelijke reden de twee wedstrijden tegen AZ, waarin een plek in Europa kan worden veilig gesteld.

Volgens De Telegraaf heeft Dasa een vlucht genomen naar zijn geboorteland, omdat hij gaat trouwen. Om die reden speelt de Israëliër niet mee in de duels met AZ. Aanstaande donderdag spelen de Arnhemmers in de Gelredome tegen de Alkmaarders, waarna het tweeluik daarna op zondag vice versa zal worden uitgevochten. De winnaar plaatst zich voor de tweede voorronde van de Conference League.  

Dasa bekleedde dit seizoen opnieuw de rechtsbackpositie in het elftal van Thomas Letsch. Het is al langer bekend dat hij zijn contract niet gaat verlengen, en transfervrij vertrekt uit Arnhem. Na drie seizoen Vitesse is het tijd voor iets anders, maar welke club het precies gaat worden is nog niet bekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!