Nieuws

'Real trapt het gaspedaal in en bereikt een persoonlijk akkoord met Mbappé'

'Real trapt het gaspedaal in en bereikt een persoonlijk akkoord met Mbappé'

16-05-2022 21:16

Real Madrid wil haast maken met de tansfer van Kylian Mbappé. De Madrilenen zetten alles op alles om de pijlsnelle Fransman aan zich te binden en inmiddels ligt er een persoonlijk akkoord.

Met dit nieuws komt het doorgaans betrouwbare The Athletic maandagavond. Mbappé liet na afgelopen weekend los snel duidelijkheid te geven over zijn toekomst. Spaanse media gaan ervan uit dat er in het verloop van deze week meer duidelijkheid komt, en die duidelijkheid zou dus een persoonlijk akkoord met Real Madrid zijn.

Van een handtekening van Mbappé is nog geen sprake, maar een mondeling akkoord is er al wel. Naast Real trekt ook zijn huidige werkgever PSG nog aan hem, door met een astronomisch salaris en tekenbonus te komen.

Mbappé heeft zijn waarde al dubbel en dwars bewezen voor PSG. De (pas) 23-jarige aanvaller wist in de 141 wedstrijden die hij voor de Fransen speelde zo’n 116 keer het net te vinden. Ook de prijzenkast van Mbappé is al rijkelijk gevuld. In 2018 won hij het WK met Frankrijk en hij werd vijf keer kampioen in de Ligue 1.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!