Nieuws

De Telegraaf: Gravenberch-overgang is nabij, meer Ajax-transfers worden verwacht

De Telegraaf: Gravenberch-overgang is nabij, meer Ajax-transfers worden verwacht

16-05-2022 18:06

De definitieve overgang van Ryan Gravenberch naar Bayern München zal snel wereldkundig worden gemaakt, denkt Ajax-clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf. De journalist weet daarnaast ook dat de Amsterdammers zich flink aan het roeren zijn op de transfermarkt.

In de Kick-Off Voetbalpodcast werden de transferperikelen van de landskampioen besproken. "Er rollen een heleboel balletjes", benadrukt Verweij. "Ajax is heel erg bezig om zich te versterken, maar er zijn ook uitgaande transfers op komst." Volgens de journalist beleeft Gravenberch zijn laatste momenten bij de club. "Hij gaat nog met Ajax naar Curaçao, maar daarna zou het wel eens heel snel kunnen gaan."

De Ajacieden reizen naar het Caribische eiland om het seizoen af te sluiten, met onder meer een oefenwedstrijd tegen de nationale ploeg van Curaçao. Erik ten Hag maakt hier geen onderdeel meer van uit. De oefenmeester gaat al per 16 mei aan de slag bij Manchester United. Na de seizoenafsluiting zal de transfer van Gravenberch naar Bayern worden beklonken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!