Nieuws

Nederlandse revelatie met Schalke de Bundesliga in: 'Dit is mijn droom'

Nederlandse revelatie met Schalke de Bundesliga in: 'Dit is mijn droom'

12-05-2022 18:42 Laatste update: 18:53
1

Thomas Ouwejan speelt ook komend seizoen voor Schalke 04. De linksback komt over van AZ en gaat met de Duitsers de Bundesliga in.

Dit seizoen speelde Ouwejan al op huurbasis voor Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen promoveerde afgelopen weekend naar de Bundesliga en de Nederlander had daar een groot aandeel in. "Thomas heeft dit seizoen op indrukwekkende wijze aangetoond waarom we hem afgelopen zomer echt wilden halen", aldus sportief directeur Rouven Schröder. "Hij is een van de beste vleugelspelers in de Tweede Bundesliga en ook een grote bedreiging in standaardsituaties. We zijn erg blij dat Thomas bij ons blijft."

Ouwejan zelf is erg blij met zijn definitieve overstap. "Ik heb altijd gezegd dat het mijn droom is om met Schalke naar de Bundesliga te promoveren", aldus de vleugelverdediger. "Het is fantastisch dat we ons doel hebben bereikt. Ik voel me erg op mijn plek in de club en in de stad.  Daarom kijk ik ernaar uit om na een korte adempauze samen met het team aan het volgende seizoen te beginnen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!