Nieuws

Cocu: 'Als ik zou willen solliciteren, zijn er genoeg mensen die ik kan benaderen'

Cocu: 'Als ik zou willen solliciteren, zijn er genoeg mensen die ik kan benaderen'

09-05-2022 22:25

Phillip Cocu laat weten dat hij niet bezig was met een terugkeer naar PSV. Nadat bekend werd dat Roger Schmidt de Eindhovenaren zou verlaten, werd de voormalig PSV-trainer op de tribune gespot. De clubloze trainer ontkent dat hij zich op deze manier een open sollicitatie wilde doen.

"Als ik zou willen solliciteren, dan ken ik genoeg mensen bij PSV die ik kan benaderen. Daarvoor hoef ik niet op de tribunes te gaan zitten", zegt Cocu aan tafel bij Rondo. "Ik ga vaker naar wedstrijden kijken en toevallig werd ik bij deze gelegenheid uitgenodigd voor een diner met een aantal oud-spelers. Vlak voor de wedstrijd begon kwam Hans pas binnen en ik zie dan geen reden om iets anders te gaan doen, alleen omdat Schmidt net zijn afscheid had aangekondigd."

Cocu was niet echt onder de indruk van de kritiek die hij ontvind. "Ik kan er niet zoveel mee en heb er ook niet zoveel aandacht aan besteed. Ik heb die wedstrijd gekeken en ik kom graag bij PSV. Als ik dat niet meer zou kunnen doen alleen omdat er dan geruchten komen, dan zou het wel een lastig verhaal worden", zegt de clubloze trainer. Cocu geeft wel toe dat hij er serieus over zou hebben nagedacht als PSV had aangeklopt, hier is echter geen sprake van geweest. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!