Nieuws

De Graaf reageert op Hilterman: 'Ik ben teleurgesteld over die uitspraken'

De Graaf reageert op Hilterman: 'Ik ben teleurgesteld over die uitspraken'

01-05-2022 15:38

Edwin de Graaf heeft reactie gegeven op het besluit om Jeredy Hilterman uit de selectie te zetten. De trainer van NAC Breda zag hoe Hilterman flirtte met een terugkeer bij FC Emmen en hoorde de spits zeggen dat hij meer gevoel heeft voor zijn oude club dan voor NAC.

"Ik ben teleurgesteld over de uitspraken die Jeredy gedaan heeft", vertelt De Graaf tegenover NAC TV. "We zitten met NAC in een belangrijke fase en moeten vrijdag een plek in de play-offs afdwingen en daarna ook succesvol zijn. Alles wat daarin afleidt is niet goed. Ik heb hier iedereen hard bij nodig. We willen zo goed mogelijk presteren, daar kunnen we dit niet bij gebruiken."

De hoofdtrainer van NAC kreeg de beelden van Hilterman zondagochtend te zien. "Ik was een beetje verbaasd over de uitspraken. Ik heb de groep medegedeeld dat ik Jeredy naar huis heb gestuurd, omdat ik de focus wil hebben op resultaat. Daarin moet iedereen mee. Ik laat Jeredy voorlopig buiten de groep", besluit De Graaf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!