Nieuws

Feyenoord-Marseille binnen no-time uitverkocht: veel teleurgestelde supporters

Feyenoord-Marseille binnen no-time uitverkocht: veel teleurgestelde supporters

25-04-2022 21:36

De wedstrijd tussen Feyenoord en Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League was in razend tempo uitverkocht. Vanaf maandag om 18.00 kon elke seizoenkaarthouder maximaal vier kaarten bijbestellen, wat resulteerde in een uitverkoop binnen dertig minuten. Veel fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, zijn teleurgesteld.

Er is nog een kans dat er extra kaarten in de verkoop komen, wanneer Marseille niet alle kaarten afneemt. Feyenoord waarschuwt op de clubwebsite dat het kopen van een kaartje op de zwarte markt geen goed idee is. De kans is groot dat de kaarten die via deze markt verhandeld worden geblokkeerd gaan worden.

Veel supporters balen er stevig van dat ze geen kaartje hebben weten te bemachtigen. 'Schandalige zwarthandel', zo noemt een van de fans het, terwijl een ander het beleid kraakt en bang is voor het verliezen van grip op wie er het stadion binnenkomt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!