Van Rhijn duikt na Emmen-vertrek op in 2. Bundesliga: 'Daar ga ik alles aan doen'

Van Rhijn duikt na Emmen-vertrek op in 2. Bundesliga: 'Daar ga ik alles aan doen'

19 oktober - 11:50
Bundesliga 0 Reacties

Ricardo van Rhijn vervolgt zijn loopbaan bij Karlsruher SC. De rechtervleugelverdediger was transfervrij en kon derhalve buiten de transferperiode vastgelegd worden door de Duitsers.

Karlsruhe komt uit in de 2. Bundesliga en is daar middenmoter. Door de blessure van de vaste rechtsback was het al een tijdje op zoek naar een vervanger en Van Rhijn overtuigde de technische staf tijdens een proefperiode van zijn kwaliteiten. De club maakt bekend dat de Nederlandse verdediger tot het einde van dit seizoen vastligt.

Op de clubsite vertelt Van Rhijn dat hij blij is met de kans die Karlsruher hem biedt. "Ik kijk er ontzettend naar uit om onderdeel van het team uit te gaan maken en ga er alles aan doen om het team zo goed mogelijk te helpen."

De loopbaan van de rechtsback is anders verlopen dan hij wellicht had verwacht. Hij brak door bij Ajax en speelde ruim honderd wedstrijden voor de Amsterdammers, maar maakte geen stap hogerop. Via Club Brugge, AZ, sc Heerenveen en FC Emmen belandde hij bij Karlsruher. Toch heeft Van Rhijn acht interlands achter zijn naam staan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie