Nieuws

'FC Utrecht hoopt Ramselaar langer binnenboord te houden na contractverlenging'

'FC Utrecht hoopt Ramselaar langer binnenboord te houden na contractverlenging'

31-03-2022 17:34

FC Utrecht hoopt dat Bart Ramselaar volgend seizoen nog in De Domstad te bewonderen zal zijn. De club uit Utrecht heeft afgelopen week de optie in het contract van de middenvelder gelicht, maar dat staat een mogelijk vertrek van Ramselaar niet in de weg. 

Afgelopen winter toonde zowel een club uit China als het Engelse Millwall FC interesse in de diensten van de oud-PSV'er. De clubleiding van Utrecht vond de biedingen echter te laag, waardoor een buitenlands avontuur niet doorging voor Ramselaar. De kans dat deze clubs en mogelijk andere geïnteresseerden zich de komende zomer opnieuw melden, is reëel. 

Utrecht vreest ook dat Ramselaar transfervrij de deur uit zal lopen na het verlopen van zijn contract. De komende tijd moet het duidelijk worden of Utrecht het contract van de middenvelder kan openbreken. De club uit Utrecht ziet meerdere spelers mogelijk vertrekken: Joris van Overeem en Simon Gustafsson lopen hun contract uit en Adam Maher maakte eerder zijn vertrekwens bekend. De club uit de Domstad trok eerder deze maand Luuk Brouwers aan, die overkomt van Go Ahead Eagles. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!