Nieuws

Roda JC rouwt: 'redder van de club' Schrouff op 82-jarige leeftijd overleden

Roda JC rouwt: 'redder van de club' Schrouff op 82-jarige leeftijd overleden

22-03-2022 17:31 Laatste update: 18:03

Frits Schrouff (82) is in de nacht van maandag op dinsdag overleden. De zakenman zorgde persoonlijk voor het voortbestaan van Roda JC.

'Dankzij zijn miljoeneninjecties bestaat de club nog steeds en heeft de club de weg naar boven weer ingezet. Schrouff bleef tot zijn overlijden een belangrijk klankbord voor de directie en de rvc van de club. Roda JC en Frits Schrouff blijven altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. De dank aan Frits Schrouff voor alles wat hij voor de club gedaan heeft, is niet in woorden uit te drukken', meldt Roda via de officiële kanalen.

Schrouff was jarenlang de trotse eigenaar van Roda. In 2015 nam hij de club over en hij zorgde er met grote investeringen voor dat de club weer omhoog kon kijken. In 2019 verkocht hij zijn aandelen, maar Schrouff bleef ook daarna nog altijd verbonden met de club uit Kerkrade.

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!