Nieuws

Opstellingen Feyenoord en Vitesse bekend, Bazoer start voor de Arnhemmers

Opstellingen Feyenoord en Vitesse bekend, Bazoer start voor de Arnhemmers

17-03-2022 20:01 Laatste update: 20:58

De opstellingen van Feyenoord en Vitesse voor het Conference League-treffen met Partizan Belgrado en AS Roma zijn bekend. Bij Feyenoord start Ramon Hendriks in plaats van Gernot Trauner. De Arnhemmers beginnen met Riechedly Bazoer.

Bij de Rotterdammers is er een corona-uitbraak, waardoor ze niet kunnen beschikken over vaste kracht Trauner en de Noorse Marcus Pedersen. Ook trainers Arne Slot en Marino Pusic staan niet langs de lijn. Ofir Marciano vervangt de geblesseerde Justin Bijlow. Feyenoord won in Servië met 2-5 van het Partizan van Queensy Menig. De Rotterdammers lijken daardoor zo goed als zeker van plaatsing voor de kwartfinale.

Vitesse start met Bazoer in de basis. De verdediger annex middenvelder moest de laatste weken vaker dan hem lief was op de bank plaatsnemen, maar mag zich nu gaan bewijzen tegen de Italianen. De ploeg van Thomas Letsch verloor thuis met 0-1 van José Mourinho en consorten. De Arnhemmers moeten dus aan de bak, willen ze de kwartfinale van het nieuwe Europese toernooi bereiken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!