'Milan toont serieuze interesse in Lang: Club zet in op meer dan dertig miljoen'

'Milan toont serieuze interesse in Lang: Club zet in op meer dan dertig miljoen'

Noa Lang staat in de belangstelling van AC Milan. Dat is bevestigd aan de redactie van Het Nieuwsblad. De 22-jarige aanvaller heeft ook de interesse gewekt van Leeds United en Arsenal.

De Italiaanse media linkten Milan al een tijdje aan Lang, maar nu heeft ook de Belgische pers bevestiging gekregen van de interesse. Volgens Het Nieuwsblad vraagt Club Brugge om een bedrag van meer dan dertig miljoen euro en zouden de Rossoneri dat geld zonder problemen af willen tikken.

Er is nog geen concreet bod neergelegd in het Jan Breydel Stadion, maar dat zal volgens de Belgische krant niet lang meer duren. De belangstelling voor de vleugelaanvaller neemt namelijk alleen maar toe en zijn debuut voor het Nederlands elftal heeft dat proces versneld. In de wedstrijd tegen Gibraltar (6-0) gaf Lang zelfs een assist.

Een winters vertrek lijkt niet aan de orde voor de voormalig Ajacied. Hij wil graag nog een keer kampioen worden en overwinteren in Europa is ook een doelstelling. De eventuele transfer zal dus waarschijnlijk in de zomer van 2022 plaats gaan vinden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie