Agüero toch niet samen met Messi: 'Ik was in shock toen ik het hoorde'

Agüero toch niet samen met Messi: 'Ik was in shock toen ik het hoorde'

Sergio Agüero heeft geen spijt van zijn transfer naar FC Barcelona. De Argentijn zag boezemvriend Lionel Messi vertrekken en de problemen van de club toenemen, maar toch zegt hij op zijn plek te zitten.

“Welke speler wil nou niet voor Barcelona voetballen?”, zegt Agüero dan ook tegen El País. “Vrijwel elke voetballer zou dit shirt willen dragen, hoe goed of slecht het ook gaat met de club. Toen ze me belden, maakte het me niet uit wat ik hier zou verdienen. Ik voel me sterk en wilde het team meteen helpen, zo goed als ik kan.”

De dag dat de aanvaller te horen kreeg dat zijn boezemvriend Messi zou vertrekken, kan hij zich nog goed voor de geest halen. “Ik was in shock en kon het gewoon niet geloven. Die zaterdag ben ik nog even bij hem langs geweest. Ik wilde hem wat afleiding bieden, want hij was er duidelijk niet echt bij met zijn hoofd.”

Agüero maakte nog geen officiële minuten voor de formatie van trainer Ronald Koeman, maar daar lijkt snel verandering in te gaan komen. De Argentijn speelde mee in het vriendschappelijke treffen met UE Cornellá van afgelopen midweek (2-2) en dus lijkt zijn debuut voor de Blaugranas een kwestie van tijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie