Nieuws

Martínez brengt voormalig ploeggenoot in verlegenheid: 'Zijn penis is bizar'

Martínez brengt voormalig ploeggenoot in verlegenheid: 'Zijn penis is bizar'

23-02-2022 20:50 Laatste update: 21:07

Javi Martínez heeft met opmerkelijke uitspraken voormalig ploeggenoot Renato Sanches in de verlegenheid gebracht. Het tweetal speelde samen bij Bayern München. De 33-jarige Spanjaard noemt de Portugese middenvelder 'zijn grootst geschapen ploeggenoot ooit'.  

De bijzondere openbaring van de verdediger annex middenvelder deed hij bij het YouTube-kanaal MostopapiTV. In het gesprek blikte Martínez terug op zijn imposante carrière, waarin hij onder meer wereldkampioen, Europees kampioen en Champions League-winnaar werd. Op den duur krijgt het gesprek een opmerkelijke wending wanneer het seksleven van Martínez aan bod komt. Naar eigen zeggen is hij een 'voetballer die alles geeft in bed' en hij ziet zichzelf als de Erling Haaland op seksgebied. "Ik geef alles in bed."

Vervolgens komt de huidige Lille OSC-speler Sanches aan bod. "Ik heb in de kleedkamers veel voorbij zien komen", doelt hij op de geslachtsdelen van zijn voormalige ploeggenoten. Daarna schroomt Martínez niet om één persoon eruit te lichten. "De penis van Renato Sanches zou eigenlijk een eigen expositie verdienen, het was bizar. Nu weet ik niet of hij een vriendin heeft of niet, maar het arme meisje..."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!