Nieuws

Armenteros is terug in de Eredivisie: 'Ik had genoeg van de voetballerij'

Armenteros is terug in de Eredivisie: 'Ik had genoeg van de voetballerij'

09-02-2022 10:08

Samuel Armenteros keerde op Deadline Day terug bij Heracles Almelo, voor zijn derde periode bij de club. De spits was transfervrij, maar is blij terug te zijn in Overijssel. De steun die hij ontving bij zijn terugkeer, heeft indruk op hem gemaakt.

Armenteros kwam voor het laatst uit voor Fujairah SC in de Verenigde Arabische Emiraten. Na zijn vertrek in de zomer van 2021 was hij transfervrij. Hij is blij met zijn terugkeer bij Heracles. "Ik heb hier goed gepresteerd in de verleden jaren", vertelt hij aan ESPN.

Zijn terugkeer bij de Heraclieden maakte het nodige los bij de supporters van de club. "Ik heb zoveel berichten gehad: ik heb er wel honderden gehad. Die liefde heb ik wel ontvangen", vertelt de publiekslieveling lachend.

Armenteros herinnert zich nog goed hoe hij in 2009 bij Heracles terecht kwam, nadat een doorbraak bij sc Heerenveen niet lukte. "Ik kwam hier natuurlijk als een verloren jochie. Ik was mijn weg kwijt. Ik dacht genoeg te hebben gezien van de voetballerij. Ik was er echt klaar mee. Dit is de voetbalwereld en dit is misschien niets voor mij."

Vervolgens ontpopte de Zweed zich tot gewilde spits dankzij zijn sterke prestaties. "Bij Heracles kreeg ik een thuisgevoel, waar ik direct goed in mijn vel zat. Daar ben ik ze altijd dankbaar voor."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie