Nieuws

Vitesse wijst 'mooiste clubs' af: Bazoer en Doekhi gaan transfervrij vertrekken

Vitesse wijst 'mooiste clubs' af: Bazoer en Doekhi gaan transfervrij vertrekken

02-02-2022 16:35

Vitesse heeft sterkhouders Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi weten te behouden. Een vertrek van beide spelers lag deze winter op de loer, maar ze zullen allebei het seizoen afmaken in Arnhem.

De Gelderlander meldt dat 'de mooiste clubs' voorbijgekomen zijn. Zo zou Bazoer in het vizier hebben gestaan van Feyenoord, PSV, Benfica en Sporting. Bazoer is dit seizoen weer één van de uitblinkers aan de kant van Vitesse en daardoor wilde de club hem deze winter koste wat kost behouden. Dit betekent wel dat de oud-speler van Ajax, Wolfsburg, Porto en Utrecht deze zomer de club transfervrij zal verlaten.

Dit geldt ook voor Danilho Doekhi. De verdediger kon ook rekenen op veel belangstelling. De Gelderlander noemt Atalanta, Napoli en het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst. Vitesse besloot ook in dit geval om voor een vertrek te gaan liggen, waardoor ook hij de club transfervrij zal verlaten. De miljoenen die Vitesse hiermee misloopt hopen ze te compenseren met successen in Europa en door zich ook dit seizoen weer te plaatsen voor Europees voetbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!