Transfernieuws

'Liverpool heeft opnieuw beet en is akkoord met Portugees talent van Fulham'

'Liverpool heeft opnieuw beet en is akkoord met Portugees talent van Fulham'

31-01-2022 23:00 Laatste update: 01-02-2022 15:41

Fabinho Carvalho is akkoord met Liverpool FC. De jonge Portugees sloeg dit seizoen een goed figuur in de Championship en mag zijn waarde volgend seizoen bij The Reds bewijzen. 

Carvalho blijft dit seizoen wel als huurspeler actief bij Fulham, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. Met de overstap naar Liverpool is ongeveer tien miljoen euro gemoeid. Alle partijen zijn het met elkaar eens, nu is het enkel een kwestie van de papieren tekenen voordat de klok twaalf uur slaat.

De 19-jarige Portugees kwam in 2021 over van het O23-elftal van Fulham en heeft zich inmiddels in de basis gespeeld. Carvalho speelde dit seizoen achttien wedstrijden in de Championship en kwam daarin zeven keer tot scoren. Daarnaast gaf hij vier assists. Momenteel bekleedt Fulham de koppositie in de Championship. Het verschil met nummer twee Blackburn Rovers bedraagt vijf punten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!