Transfernieuws

HLN: AZ krijgt verhuurde Druijf half jaar eerder dan gepland terug

HLN: AZ krijgt verhuurde Druijf half jaar eerder dan gepland terug

29-01-2022 12:37

AZ krijgt per direct weer de beschikking over Ferdy Druijf, meldt Het Laatste Nieuws. De Keuken Kampioen Divisie-topscorer van 2018/2019 speelde in totaal één jaar op huurbasis voor KV Mechelen, maar keert volgens de Belgische krant vervroegd terug.

Druijf moest vorig seizoen Myron Boadu voor zich dulden in Alkmaar en ging in januari 2021 Achter De Kazerne aan de slag. Na zeven officiële treffers in zijn eerste halve seizoen plakte hij er nog een half jaar aan vast bij De Kakkers, maar mede door blessureleed zijn er nog maar drie treffers bij gekomen: volgens HLN wordt de huurdeal tussen AZ en KV Mechelen een half jaar eerder dan gepland ontbonden.

In principe strijkt Druijf weer in Alkmaar neer, waar hij nog tot 2025 onder contract staat. Of de spits ditmaal wel op speeltijd kan rekenen, is echter nog maar de vraag. HLN sluit echter niet uit dat hij opnieuw bij een andere club mag rijpen en spreekt van interesse uit Oostenrijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!