Transfernieuws

Update: 'Karlsson ondergaat snel medische keuring en volgt Beukema naar Bologna'

Update: 'Karlsson ondergaat snel medische keuring en volgt Beukema naar Bologna'

21-08-2023 09:43 Laatste update: 18:46

Jesper Karlsson staat op de radar van Bologna, meldt La Gazzetta dello Sport. De Zweed staat nog altijd onder contract bij AZ, maar lijkt dus toch nog een stap te kunnen gaan maken.

Karlsson, momenteel herstellende van een spierblessure, zag eerder een transfer naar SS Lazio niet door gaan. De Italianen kozen voor Gustav Isaksen waardoor Karlsson nog altijd onder contract staat bij AZ. De Alkmaarders zien de Zweed liever niet vertrekken en zetten hoog in, maar een transfer is niet onbespreekbaar. De aanvaller zou zelf een overstap naar Bologna wel zien zitten en zou in het algemeen open staan voor een transfer.

Mocht een transfer van de grond komen, dan zal Karlsson enkele Nederlanders treffen in Italië. Bij Bologna staan momenteel nog Joshua Zirkzee en Sydney van Hooijdonk onder contract. Tot afgelopen week speelde Jerdy Schouten ook bij Bologna, maar hij tekende enkele dagen geleden bij PSV.

Update: Gianluca Di Marzio meldt dat de transfer van Karlsson naar Bologna bijna rond is. De Zweedse buitenspeler ondergaat dinsdag de medische keuring bij de Italiaanse club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!