Nieuws

Officieel: Deens international verruilt Valencia voor Atlético Madrid

Officieel: Deens international verruilt Valencia voor Atlético Madrid

27-01-2022 21:25

Daniel Wass is officieel speler van Atlético Madrid. De wegen van de 32-jarige Deens international en Valencia CF scheiden na drie jaar.

Dat meldt Atlético Madrid op de officiële kanalen. De Deen kwam in 2018 over van Celta de Vigo en had bij Valencia een basisplaats. Het contract van Wass liep echter af in juni van dit jaar en de Deen wil nog een nieuw avontuur aangaan. Daarom heeft Wass besloten om Los Che te verlaten en zich te melden bij Atleti.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano tekent Wass een contract voor één jaar bij Los Colchoneros en zal de Deen in de nadagen van zijn carrière zitten wanneer die verbintenis afloopt. Tot nu toe mocht Wass dit seizoen negentien keer aan de aftrap beginnen bij Valencia, waarin hij één keer scoorde en een assist gaf. 

Met de transfer naar Atlético Madrid zou ongeveer tweeënhalf miljoen euro zijn gemoeid. Atlético staat momenteel op de vierde plaats in de Spaanse competitie terwijl Valencia te vinden is op de tiende plek. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!