Transfernieuws

'Bayern pakt door na zoektocht en legt eerste bod neer bij Chelsea'

'Bayern pakt door na zoektocht en legt eerste bod neer bij Chelsea'

10-08-2023 15:26 Laatste update: 17:08

Bayern München is nadrukkelijk in de markt voor Kepa Arrizabalaga en heeft een eerste bod neergelegd bij Chelsea FCDer Rekordmeister zou de sluitpost willen huren met een optie tot koop. 

Volgens de Duitse tak van Sky is het eerste bod inmiddels binnen en hoopt Bayern snel toe te slaan. De Duitse topclub zoekt een doelman na het vertrek van Yann Sommer en denkt dat de Spanjaard aan de verwachtingen voldoet. Sommer verliet Bayern onlangs om aan de slag te gaan bij Internazionale als opvolger van Andre Onana. De komst van Kepa zou gevolgen hebben voor Ajax, aangezien Gerónimo Rulli ook op het lijstje van Bayern zou staan. 

Kepa geldt nog altijd als de duurste doelman ter wereld en kwam in 2018 naar Chelsea voor tachtig miljoen euro. De Spanjaard kwam de afgelopen jaren vaak in opspraak bij The Blues, maar was het afgelopen seizoen wel goed voor 29 Premier League-optredens. Door het wegvallen van Thibaut Courtois zou ook Real Madrid geïnteresseerd zijn in de 28-jarige doelman. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!