Transfernieuws

Komst Barkas zet kwaad bloed bij Utrecht-doelmannen: 'Er zijn afspraken gemaakt'

Komst Barkas zet kwaad bloed bij Utrecht-doelmannen: 'Er zijn afspraken gemaakt'

29-07-2023 17:55

FC Utrecht heeft Vasilis Barkas definitief over genomen, maar ziet mogelijk twee doelmannen vertrekken. Volgens Voetbal International overwegen Mattijs Branderhorst én Fabian de Keizer naar een andere club te trekken.

Aan het begin van de zomerse transferwindow maakte Utrecht de komst van Branderhorst bekend. De doelman, die transfervrij overkwam van NEC, had de clubs voor het uitkiezen, maar volgens VI werden er voorafgaand aan het seizoen afspraken gemaakt over een concurrentiestrijd met De Keizer.

Daar is met de komst van Barkas nu verandering in gekomen en dat heeft kwaad bloed gezet bij het tweetal. "Daar baal ik van, natuurlijk. Waar ik vooral van baal is dat we in eerste instantie afspraken hebben gemaakt. Dat ik een eerlijke kans zou krijgen in de voorbereiding. Na drie weken gaan de plannen in de prullenbak en wordt er een buitenkans binnengehaald", aldus Branderhorst tegenover het weekblad.

Mochten zowel Branderhorst als De Keizer blijven, dan wacht hen een zware dobber. Barkas is Grieks international en maakte afgelopen seizoen een goede indruk in de Galgenwaard.