Nieuws

Stewart noemt drie posities waarop PSV zich deze transferzomer nog wil versterken

Stewart noemt drie posities waarop PSV zich deze transferzomer nog wil versterken

28-07-2023 07:18

PSV is voornemens om zich nog met minimaal drie spelers versterken op de transfermarkt, vertelt Earnest Stewart aan Voetbal International. De technisch directeur van de Eindhovenaren staan nog drukke weken tegemoet.

PSV trok met Noa Lang en Ricardo Pepi al twee spelers van kwaliteit aan, maar zag met Xavi Simons, Érick Gutiérrez en de vier huurspelers Fábio Silva, Jarrad Branthwaite, Thorgan Hazard en Sávio ook de nodige spelers vertrekken. Daar komt naar verwachting Ibrahim Sangaré ook nog eens bij, die volgens Stewart vertrekt 'wanneer de club zijn pinpas trekt'.

De Amerikaanse bestuurder is vervolgens heel duidelijk over de transferplannen van de Eindhovenaren. "Onze focus ligt momenteel op drie posities. Een rechter centrale verdediger willen we nog halen. We zullen nog een controlerende middenvelder moeten halen en Xavi Simons is vertrokken dus richten we ons ook nog op die plek voor een nieuwe speler", klinkt het.

Naast de drie posities die Stewart noemt, kan je bij de publieke opinie proeven dat er nog de nodige twijfel is over de backposities. De directeur gaat zich in eerste instantie niet op die plekken richten. "We kunnen niet alles in één keer doen, niet alles kan in één transferwindow. Dat kan gewoon niet. Daarom zullen we dus heel goed na moeten denken welke keuzes we maken", besluit hij.