Transfernieuws

'Torino wil Feyenoord-back voor neus van VfL Wolfsburg wegkapen'

'Torino wil Feyenoord-back voor neus van VfL Wolfsburg wegkapen'

04-07-2023 06:57 Laatste update: 07:03
2

Torino lijkt zich te willen gaan mengen in de strijd om de handtekening van Marcus Pedersen, meldt 1908.nl. Eerder werd al bekend dat VfL Wolfsburg verregaande interesse had in de Feyenoord-back.

'VfL Wolfsburg is bezig om een bod voor te bereiden en moet dat nog indienen, maar Torino lijkt meer haast te maken', schrijft 1908.nl. Volgens het platform dreigt de Serie A-club rechtsback Stephane Singo kwijt te raken aan AC Milan, waardoor ze snel door willen schakelen. Feyenoord kan binnen afzienbare tijd een concreet bod verwachten van Torino. Naar verluidt zijn de Rotterdammers bereid om mee te werken aan een transfer als de Stadionclub een mooi bedrag kan ontvangen.

Feyenoord betaalde in de zomer van 2021 iets meer dan één miljoen euro aan Molde FK voor Pedersen. In zijn eerste seizoen was hij onder Arne Slot een onbetwiste basisspeler, maar in het afgelopen kampioensjaar vaak de nummer vijf op de lijst in de defensie. Zijn grote concurrent, Lutsharel Geertruida, is net als Pedersen een genoemde kandidaat om Feyenoord te gaan verlaten. De naam van RSC Anderlecht-back Killian Sardella duikt op als mogelijke vervanger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!