Transfernieuws

'Details Reijnders-contract lekken uit: AC Milan biedt vijf jaar en riant salaris'

'Details Reijnders-contract lekken uit: AC Milan biedt vijf jaar en riant salaris'

29-06-2023 20:48

Mocht Tijjani Reijnders naar AC Milan vertrekken, dan ligt er een fors salaris op hem te wachten. De Italiaanse betrouwbare krant La Gazetta dello Sport kent de details van de potentiële deal tussen Milan en AZ.

Afgelopen week werd bekend dat Reijnders al een persoonlijk akkoord zou hebben bereikt met Milan. Dat heeft I Rossoneri ertoe bewogen om door te pakken. Volgens de roze sportkrant ligt er een salaris van 1,7 miljoen euro klaar voor de Nederlander, die voor vijf seizoenen kan tekenen in de Serie A.

Reijnders wordt in Milaan gezien als één van de opvolgers van de naar Newcastle United vetrokken Sandro Tonali. Dat geldt ook voor Chelsea-middenvelder Ruben Loftus-Cheek, die naar verluidt zijn contract al heeft getekend.

Of Reijnders daadwerkelijk naar de Italiaanse hoofdstad vertrekt moet nog blijken. De middenvelder staat nog tot 2027 onder contract in Alkmaar, waar ze niet staan te springen om diens vertrek. Eerder deze week zag de Nederlander al een collega naar de Serie A vetrekken. Sam Beukema vertrekt naar Bologna.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!